Siirry sisältöön

Visio Health yrityksenä

Visio on suomalainen, itsenäinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden ja hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita.

Asiakkaillemme olemme avoin, rehti ja luotettava kumppani. Asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa meille sitä, että perehdymme aina asiakkaidemme toimintaan ja autamme ratkomaan asiakkaan haasteita arjen keskellä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen omassa työssään.

Vision sotetiimissä on kokeneita alan ammattilaisia, joilla on takana useampi vuosi tai vuosikymmen töitä erilaisissa terveydenhoidon tehtävissä. He osaavat löytää juuri oikean ihmisen oikeaan tehtävään ja ovat valitun henkilön – lääkärin tai hoitajan – tukena, jotta arjen työ sujuu hyvin. Samoin he ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen varmistaakseen, että asiat sujuvat sovitusti. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty, tuttu yhteyshenkilö. Me kannamme vastuun, että kauttamme tuleva henkilöstö pystyy vastaamaan työtehtävien haasteisiin ja tarvittaessa kasvamaan niiden mukana.

Kauttamme löytyy osaavia ja motivoituneita lääkäreitä ja hoitajia niin perusterveydenhuollon, kuin erikoissairaanhoidon tehtäviin. Hoitajamme ja lääkärimme työskentelevät monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja hoitajiamme jopa päiväkodeissa. Työjakso voi olla mitä tahansa ruuhkahuippujen tasoittamisesta pidempään työskentelyjaksoon asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia