Siirry sisältöön

Hoitajille

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan. Sellaisen, jossa työskentelet kiinnostavissa tehtävissä, teet töitä juuri siinä määrin kuin itse haluat ja saat työstäsi hyvän korvauksen.

Katso avoimet työpaikat

Miksi Visio?

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. Voit olla kokenut ammatti-ihminen tai vasta alalle oppiva.

Oli kokemuksesi mikä tahansa, jokainen työntekijämme saa hyvän perehdytyksen ja helposti tavoitettavan oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voi mutkattomasti keskustella mistä tahansa työsuhteeseen liittyvästä asiasta.

Kun olet työsuhteessa meihin, olet osa Vision porukkaa, joka pitää huolen toisistaan. Et jää koskaan yksin huoliesi kanssa ja me teemme kaikkemme, ettei niitä ylipäänsä tule.

Työskennelleessäsi Vision kautta voimme parantaa työviihtyvyyttäsi työaikojen ja työskentelyajanjaksojen joustavuudella. Kukapa ei haluaisi olla lomalla samaan aikaan kuin muu perhe? Meillä Visiolla sinä päätät koska pidät lomasi.

Hoitajamme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa.

Työtehtäviä on tarjolla ympäri Suomen monipuolisesti niin sairaanhoitajille, lähihoitajille kuin hoiva-avustajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Uusimmat työpaikat

Yleislääkäri – työterveyshuolto Alue: Uusimaa Sijainti: Uusimaa Espoo Helsinki Hyvinkää Järvenpää Kauniainen Kerava Lohja Mäntsälä Nurmijärvi Tuusula Vantaa Vihti Haku päättyy: 17.12.2023
Hae työpaikkaa
Lähihoitaja – vaihtelua työhön Vantaa-Kerava Alue: Uusimaa Sijainti: Uusimaa Helsinki Hyvinkää Järvenpää Kerava Vantaa Haku päättyy: 19.12.2023
Hae työpaikkaa
Lastenlääkäri – Keski-Uusimaa Alue: Uusimaa Sijainti: Uusimaa Helsinki Hyvinkää Järvenpää Kerava Haku päättyy: 17.12.2023
Hae työpaikkaa
Työterveyslääkäri työterveyshuolto Alue: Uusimaa Sijainti: Uusimaa Espoo Helsinki Hyvinkää Järvenpää Kerava Lohja Mäntsälä Tuusula Vantaa Haku päättyy: 17.12.2023
Hae työpaikkaa
Lähihoitaja – keikkatyö Keski-Uudellamaalla Alue: Uusimaa Sijainti: Uusimaa Hyvinkää Järvenpää Mäntsälä Nurmijärvi Tuusula Haku päättyy: 10.12.2023
Hae työpaikkaa
Lähi- ja sairaanhoitaja meillä on töitä sinulle! Alue: Kanta-Häme Pirkanmaa Päijät-Häme Uusimaa Sijainti: Kanta-Häme Pirkanmaa Päijät-Häme Uusimaa Haku päättyy:
Hae työpaikkaa