Siirry sisältöön

Lähihoitaja – töitä Tampereella ja Pirkanmaalla

Työpaikan perustiedot

  • Haku alkaa: 24.06.2024
  • Haku päättyy: 28.07.2024
  • Työsuhde: Osa-aikainen
  • Paikkoja auki: 10

Visio Health

Visio on suomalainen, itsenäinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden ja hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita.

Työpaikan lisätiedot

LÄHIHOITAJA – Liity joukkoomme – uudet työkaverisi odottavat Sinua Tampereella ja lähikunnissa!

Visio Healthin hoitajatiimi kasvaa edelleen Pirkanmaalla ja haemme uusia tähtiä tiimiimme.

Onko sinulla selkeä VISIO mitä haluat työltäsi  – anna meidän auttaa ja tule töihin meille!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja sinua kiinnostaa työskennellä mukavassa porukassa, arvostat joustavuutta töiden sopimisessa, hyvää korvausta tehdystä työstä ja omaa yhteyshenkilöä, joka pitää sinun asioistasi huolta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on liikkuvaa, monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa oman osaamisen laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Liikkuvan työn vuoksi B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on hyödyksi.

Sinulla tulisi olla:

  • lähihoitajan tutkinto
  • voimassa olevat lääkeluvat (LOP, PKV, Kipu1)
  • tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja
  • hyvä suomen kielen taito

Oletko tulevaisuuden nouseva tähti vai sote-puolen rautainen ammattilainen, mielellämme kuulisimme toiveistasi työn suhteen.

Laitahan pikaisesti tietoja itsestäsi, sillä me odottelemme täällä Tampereen toimistolla jo sinun yhteydenottoasi, jotta voimme kutsua sinut kahville kanssamme.

Terveisin tuleva työkaverisi, #helppohakea 

Aleksandr – puh 050 5528886

Merli – puh 050 3523955

toimisto(at)visiohealth.fi

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia. Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. 

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja päiväkodeissa. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan.

Hae työpaikkaa