Siirry sisältöön

Yleislääkäri – työterveyshuolto, PK-seutu

Työpaikan perustiedot

  • Haku alkaa: 03.06.2024
  • Haku päättyy: 23.06.2024
  • Työsuhde: Kokoaikainen
  • Paikkoja auki: 2

Visio Health

Visio on suomalainen, itsenäinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden ja hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita.

Työpaikan lisätiedot

Meillä olisi paikka juuri sinulle, joka haluat keskittyä tärkeimpään – työhösi terveyden puolesta.

Työterveyshuollossa pääset tekemään monipuolisia lääkärin tehtäviä työikäisten asiakkaiden parissa. Yksikössä on loistavat puitteet ja kattavat palvelut. Apunasi yksikössä toimii moniammatillinen tiimi ja Sinua työhön liittyvissä asioissa auttaa oma yhteyshenkilösi.

Voit olla urasi alussa, sillä tässä työpisteessä et ole yksin, Sinulla on koko tiimi tukenasi. Pystyt työskentelemään kanssamme itsemäärittämäsi ajanjakson tai voimme rakentaa Sinulle urapolun kohti työterveyshuollon erikoistumista.

Me Visiolla arvostamme Sinun osaamistasi, teemme parhaamme että työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja Sinä saisit keskittyä omaan työhösi lääkärinä.

Etsimme yleislääkäriä työterveyshuollon vastaanottoon pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme Sinulle erittäin hyvän perehdytyksen, asiantuntijatiimin tuen, viihtyisän työympäristön, hyvän seniorituen ja mukavat työkaverit. Vaativasta työstä tarjoamme Sinulle hyvän palkkauksen, voit myös halutessasi työskennellä ammatinharjoittajana.

LÄÄKÄRI! Olisiko tässä Sinun uusi työpaikkasi, tervetuloa töihin meille! 

Anne Ahjokivi

anne.ahjokivi(at)visiohealth.fi / p 040 3514099 / www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Työtehtäviä on tarjolla ympäri Suomen monipuolisesti niin lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille kuin hoiva-avustajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Hae työpaikkaa