Siirry sisältöön

Yleislääkäri – terveyskeskustyö, Kuhmoinen

Työpaikan perustiedot

  • Haku alkaa: 16.05.2024
  • Haku päättyy: 30.05.2024
  • Työsuhde: Kokoaikainen
  • Paikkoja auki: 1

Visio Health

Visio on suomalainen, itsenäinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden ja hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita.

Työpaikan lisätiedot

LÄÄKÄRI – Mukava kesätyö Sinulle Kuhmoisella!

Luonnonkaunis Kuhmoinen sijaitsee Päijänteen rannalla itäisellä Pirkanmaalla. 

Tarjoamme monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan pienellä terveysasemalla, terveysasema tuottaa palveluita n. 2000 asukkaan väestölle. Töitä on tarjolla kesä-heinäkuun ajalle Sinulle sopivalle jaksolle.

Odotamme Sinulta laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. 

Asunto löytyy kauttamme.

Tule viettämään kesää kanssamme vireään ja luonnonkauniisiin Kuhmoiseen Päijänteen rannalla. Kysy lisää!

 

Anne Ahjokivi / anne.ahjokivi(at)visiohealth.fi / 040 3514099

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii.  Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Hae työpaikkaa