Siirry sisältöön

Yleislääkäri – Pirkanmaa

Työpaikan perustiedot

  • Haku alkaa: 08.05.2024
  • Haku päättyy: 29.05.2024
  • Työsuhde: Kokoaikainen
  • Paikkoja auki: 2

Visio Health

Visio on suomalainen, itsenäinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden ja hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita.

Työpaikan lisätiedot

LÄÄKÄRI! Olisiko tässä sinun uusi työpaikkasi, tervetuloa töihin Visio Healthille!

Me Visiolla arvostamme Sinun osaamistasi, teemme parhaamme että työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja Sinä saisit keskittyä omaan työhösi lääkärinä.

Etsimme yleislääkäreitä terveyskeskustyöhön eri kohteisiin Pirkanmaalla.

Tarjoamme Sinulle erittäin hyvän perehdytyksen, asiantuntijatiimin tuen, viihtyisän työympäristön, hyvän seniorituen ja mukavat työkaverit. Voit työskennellä terveyskeskus vastaanotolla tai vuodeosastolla.

Vaativasta työstä tarjoamme Sinulle hyvän palkkauksen.

Me VISIOlaiset haluamme yhdistää Sinut ja juuri Sinulle sopivan työn.

Kerro minulle toiveistasi!

Anne Ahjokivi / anne.ahjokivi(at)visiohealth.fi / 040 3514099

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii.  Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Hae työpaikkaa